Προφίλ Εταιρείας Power Security

30 χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με ευθύνη και συνέπεια.

Η Power Security ιδρύθηκε το 1988 με σκοπό την εγκατάσταση και παρακολούθηση συστημάτων ασφαλείας. Δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με σκοπό την εγκατάσταση, διάθεση και διανομή τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

Επιλέγοντας σταθερές και αξιόπιστες συνεργασίες με κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας της παγκόσμιας αγοράς, η Power Security προμηθεύει τους πελάτες της με μία ευρεία γκάμα προϊόντων συναγερμού (Alarm Systems), κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV), ελέγχου πρόσβασης (Access Control) και πυρανίχνευσης (Fire Alarm), συνδυάζοντας πάντα υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η πρόσφατη συνεργασία της Power Security με την ELECTROSYSTEMS, μία εταιρεία με 10 ετή εμπειρία στην εισαγωγή συστημάτων ασφαλείας, αναδεικνύει την προσπάθειά της να στηρίξει τους πελάτες της με αξιόπιστα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

Στον τομέα του συναγερμού και παράλληλα η εταιρεία συνεργάζεται ακόμη με μεγάλες εταιρείες όπως η AUTOMATIC ALARM SYSTEMS, η RFCOM, η HLKA και η Paradox Hellas  επιλέγοντας τα προϊόντα της με βάση τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και κόστους.

Για ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλειας στο χώρο του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, η Power Security συνεργάζεται επιτυχημένα με τις CAMVISION, CAMSTAR, QIHAN και άλλες  εταιρείες προσφέροντας πάντα οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τους προμηθευτές της έχει λύσεις για IP συστήματα καθώς και για AHD (Analogue High Definition) συστήματα τα οποία είναι το μέλλον του CCTV. Η ποιότητα της εικόνας και στις δύο περιπτώσεις είναι πολύ υψηλού επιπέδου και δίνει στους πελάτες την υψηλή  ανάλυση που θέλουν.Το εύρος των προϊόντων ολοκληρώνεται με συστήματα ελέγχου πρόσβασης από την Hundure (Taiwan) και με συστήματα πυρανίχνευσης.